Operatiivinen johtaja 050-4212313 | Sähköposti: jarkko.friman@timecap.fiVerkkopalvelut – laadukasta ja joustavaa toiminnanohjausta

Timecap Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen mahdollisuuden kuljetustilausten hoitamisen webissä. Timecap Oy:llä on oma www-ympäristössä toteutettu ohjelma, joka voidaan kätevästi liittää asiakkaan omaan tilaus- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Liittäminen voidaan toteuttaa siten, että kuljetustilaukset siirtyvät asiakkaalta EDI-sanomana Timecap Oy:n järjestelmään.

Web-ohjelman ansiosta asiakasyrityksemme voivat hoitaa kuljetustilauksen vaivattomasti jo kauppaa tehtäessä. Web-ohjelmassa myös muutosten teko kuljetustilauksiin on helppoa. Tieto kuljetuksesta säilyy yhdessä paikassa koko tilaus- ja toimitusprosessin ajan, mikä parantaa kuljetuspalvelumme luotettavuutta


Myös räätälöity liittäminen asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmään on meille arkipäivää.

Timeweb

Käytämme kuljetustilauksiin omaa Timeweb-järjestelmäämme. Timeweb on selainkäyttöinen ratkaisu kuljetusten tilaukseen, järjestelyyn ja raportointiin.
Asiakas tekee kuljetustilauksen joko web käyttöliittymän kautta tai toimittaa tilaukset EDI-sanomina. Kuljetusten seuranta onnistuu helpon käyttöliittymän kautta. Timecap Oy järjestää käyttöönoton yhteydessä koulutuksen järjestelmän käyttöön. Koulutuksessa käydään läpi päivittäisessä käytössä tarvittavat toiminnot.

Järjestelmä sovitetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Näin asiakkaan käyttöliittymässä näkyvät kaikki tarpeellinen tieto, mutta ei mitään turhaa. Timewebin käyttö ei vaadi ohjelmien asentamista asiakkaan koneisiin, vaan se toimii yleisimmillä selaimilla.
Ajojärjestelyssä käytössämme on Timeweb-karttaohjelmisto ja kaikissa autoissamme on paikantimet. Tämän avulla ajojärjestelijämme saavat karttanäytölle kaikki kuljetustilaukset ja kaikkien autojen sijainnit. Automme on varustettu viivakoodilukulaitteilla tai tietokonepäätteillä tehtävästä riippuen.

Kuljetusten suorittamisen yhteydessä päivittyy reaaliaikaisesti kaikki tiedot Timewebiin, jossa ne ovat asiakkaan nähtävissä. Laskutuksemme tapahtuu Timewebin raportoinnin kautta.